Una altra sèrie collonuda arriba als USA, però ací supose que no la veurem en molt de temps (potser mai): Numb3rs (web del club de fans).

Rob Morrow és l’agent de l’FBI Don Eppes, qui recluta el seu germà i geni matemàtic, Charli (David Krumholtz), per a ajudar l’FBI a resoldre un ampli ventall de crims inexplicables a Los Angeles. Des de dues perspectives ben diferents, els germans se’n fan càrrec dels crims més estrans, ajudats per la companya de Don, Terry Lake (Sabrina Lloyd) i el nou agent de l’FBI David Sinclair (Alimi Ballard). Son pare, Alan (Judd Hirsch), està encantat de veure els seus fills treballar junts, però tem que la seua natura competitiva els porte problemes. El company de Charlie, el físic Dr Larry Fleinhardt (Peter MacNicol), li recomana a Charlie que es concentre més als seus estudis i menys als afers de l’FBI. Inspirada en fets reals, Numb3rs mostra com la confluència de treball policial i matemàtiques ens proporciona revelacions inesperades i respostes a les qüestions criminals més sorprenents.

Què puc dir? He vist el capítol 1 i m’ha semblat prou interessant.

A més, és una alegria per als seguidors de Rob Morrow (el metge de Doctor en Alaska) i Peter MacNicol (el "bizcochito" d’Ally McBeal). Els dos ho fan prou bé al seu paper.

Qui no veig bé en el seu paper és Alimi Ballard. Ho sent, però cada vegada que apareix l’imagine amb un somriure a la cara, i això no quadra amb el paper seriós que li han posat. En comptes d’Alimi Ballard, havera estat molt millor Victor Garber (Jack Bristow en Alias).

One Thought on “Numb3rs

  1. I love Numb3rs. Its the greatest show on the planet. Next to Star Trek anyways lol. Take a look at me site. I think you might like it 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation